Wędliny z własnej wędzarni!

O firmie

Firma GUSTUM powstała jako MOL - mała, ograniczona, lokalna przetwórnia mięsa. Wyroby w naszej firmie wytwarzane są w sposób tradycyjny, bez dodatków jakichkolwiek ulepszaczy i konserwantów.

Wędzone są dymem drewna bukowego, olchowego oraz owocowego, co pozwala optymalnie zbalansować smak i aromat naszych produktów. Receptury, którymi się kierujemy na każdym etapie produkcji naszych wyrobów, pochodzą ze zbiorów zgromadzonych przez naszych mistrzów podczas wieloletniej pracy nad przetwórstwem mięsnym. I choć nasza linia produkcyjna spełnia wszelkie aktualnie obowiązujące normy i przepisy, to na każdym etapie tworzenia naszych wyrobów podchodzimy jak do manufakturowych wytworów sztuki kulinarnej. Cenimy przede wszystkim to, co naturalne, zdrowe i tradycyjne. ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.